Des que tinc ús de raó sempre he fet servir Word, Excel i Power Point d'escriptori. Conec Access i vaig aprovar l'acTIC nivell mitjà.

Sóc millennial i per la meva edat el meu entorn suposa que el meu nivell d'ofimàtica és suficient per treballar a l'empresa privada. Però et sóc sincer: quan es tracta d'utilitzar versions posteriors al vell Office 2007 que tinc instal·lat al meu ordinador personal utilitzo funcionalitats amb les que no em sento 100% confiat. Res greu. Però sent que estem al 2021 ...

Després hi ha el 365. Amb el teletreball m'he vist forçat a fer servir entorns col·laboratius en el núvol. Ara tot té versió d'escriptori i "versió d'explorador'': Word en el núvol, Excel en el núvol, Power Point per a una presentació a Teams.

On són ara els títols? I la negreta en la versió d'explorador? Com ho faig per utilitzar les noves i flamants plantilles per a les meves presentacions? O la típica eina que s'escapa del meu cercle de confort. Per exemple OneNote en lloc del típic bloc de notes.

Vaig tractar d'usar la suite alternativa de Google i vaig animar els meus alumnes a fer-ho també. Encara que no és el mateix. Sempre hi ha algun document que requereix Microsoft.

Com en el meu cas, t'aniria bé un manual en paper per reciclar-te?

OFFICE 2019 VS. 365. GUÍA COMPLETA PASO A PASO

Portada libro office 365

516 pàgines amb un enfocament didàctic que et s'endinsen en la pràctica pas a pas de totes les aplicacions. Respostes i exercicis pràctics com per exemple:

  • Com treballar de forma individual i en conjunt entre programes d'escriptori o en el núvol?
  • Com instal·lar i activar les aplicacions?
  • Com editar i treballar en grup?
  • Quines són les novetats en la creació de gràfiques complexes en Excel?
  • Com crear agendes, publicacions, notes o correus electrònics?

DECARREGAR L'ÍNDEX DEL LLIBRE

Office 2019 us 365 ha complert amb l'objectiu amb el que el vaig comprar. M'ha ajudat molt.

----

Benvolgut lector,

L'agost és l'oportunitat de fer un pas a el front amb l'ofimàtica. Aprèn amb els nostres tutorials pas a pas i en dificultat creixent.

Estem a la teva disposició per les vies habituals de contacte.