acTIC

Si has arribat fins la nostra editorial, molt quasi segur que és perquè t’has plantejat preparar-te per aprovar la certificació AcTic (Certificat d’Acreditació de Competències en Tecnologies de la Informació i de la Comunicació) en nivells bàsic, mitjà o avançat. Necessites aprovar.

Si has googleat t’hauràs adonat que hi ha diferents recursos amb els que pots estudiar i preparar-te per obtenir la certificació, però molt poca informació garantiran l’actualització del contingut amb un desglossament total i absolut del temari oficial.

I, encara menys que incloguin preguntes reals d’examen i reflectint el nivell d’exigència que et trobaràs el dia de l’avaluació oficial.

Pot ser que tinguis un nivell correcte d’ofimàtica per aconseguir el nivell bàsic i intermig. Encara i així, la prova requereix una preparació i pràctic responent preguntes test.

Durant l’acreditació el temps anirà contra teu. Tens 1,5 minuts per pregunta i pràcticament no tens temps per dubtar.
Quan arriben preguntes d’enllaç o d’ordenació, potser realment difícil si no ho has resolt ja abans. Necessites practicar.

Deixa de cercar recursos gratuïts por la xarxa i aprofita el temps al 100%.
Amb els nostres llibres tindràs la seguretat d’estudiar la TOTALITAT del temari i amb la clara certesa de continguts reals demanats a la prova oficial.

Entre els autors AcTic es troben els veterans docents del temari i professors Julio F. Cuartero, docent de la UOC (Universitat Oberta de Catalunya), que imparteix classes als tres nivells AcTic des dels seus inicis, així com Cristian Gonzàlez que és professor d’informàtica en centre públic i disposa de centre de formació AcTic.

Editorial Altària som referència en llibres AcTic. Si ets docent o centre de formació assegura’t del nivell i contingut amb el nostre temari. A més a més de descomptes per volum.