Utilizamos cookies propias y de terceros para mejorar nuestros servicios y mostrarle publicidad relacionada con sus preferencias mediante el análisis de sus hábitos de navegación. Si continua navegando, consideramos que acepta su uso. Puede obtener más información en nuestra política de privacidad.  Utilizamos cookies propias y de terceros para realizar el análisis de la navegación de los usuarios y mejorar nuestros servicios. Si continúa navegando, consideramos que acepta su uso. Puede obtener más información en la Política de privacidad.

aceptar

Diferente, no incapaz. Superación de retos

Nuevo

EBOOK. Aquest llibre mostra la història d’una vida plena de superacions i reptes marcats i aconseguits per una persona amb una discapacitat; en aquest cas, física, però ben bé podria ser qualsevol altre tipus de discapacitat o malaltia de les anomenades “rares”.

Más detalles

200 artículos

8,55 €

9,00 €

-5%

Alto 24
Ancho 17
Nº de páginas 232
ISBN 978-84938898-9-0
Autor Loreto Román López

Aquest llibre mostra la història d’una vida plena de superacions i reptes marcats i aconseguits per una persona amb una discapacitat; en aquest cas, física, però ben bé podria ser qualsevol altre tipus de discapacitat o malaltia de les anomenades “rares”; una persona que mira enrere i veu com la seva vida ha estat marcada per la superació de reptes i problemes… Però aquesta obra és molt més que això, és la història d’una noia que ha intentat transportar aquesta dificultat o diferència en l’origen de totes les seves fites, amb esforç, superant adversitats i aconseguint gran satisfacció personal per a cada fita aconseguida. Així viu i així viurà, esforçant-se en superar reptes cada dia i només així aconseguirà ànim per continuar el seu creixement personal.

"Aconseguir les fites que et proposis només depèn de tu. Nota la satisfacció de portar-ho a terme a la teva manera i veuràs que és molt gratificant tot el que vagis aconseguint..."

Búsqueda inteligente...

Productos más vistos

2 otros productos