Diferente, no incapaz. Superación de retos

Nuevo

EBOOK. Aquest llibre mostra la història d’una vida plena de superacions i reptes marcats i aconseguits per una persona amb una discapacitat; en aquest cas, física, però ben bé podria ser qualsevol altre tipus de discapacitat o malaltia de les anomenades “rares”.

Más detalles

200 artículos

9,00 €

Alto 24
Ancho 17
Nº de páginas 232
ISBN 978-84938898-9-0
Autor Loreto Román López

Aquest llibre mostra la història d’una vida plena de superacions i reptes marcats i aconseguits per una persona amb una discapacitat; en aquest cas, física, però ben bé podria ser qualsevol altre tipus de discapacitat o malaltia de les anomenades “rares”; una persona que mira enrere i veu com la seva vida ha estat marcada per la superació de reptes i problemes… Però aquesta obra és molt més que això, és la història d’una noia que ha intentat transportar aquesta dificultat o diferència en l’origen de totes les seves fites, amb esforç, superant adversitats i aconseguint gran satisfacció personal per a cada fita aconseguida. Així viu i així viurà, esforçant-se en superar reptes cada dia i només així aconseguirà ànim per continuar el seu creixement personal.

"Aconseguir les fites que et proposis només depèn de tu. Nota la satisfacció de portar-ho a terme a la teva manera i veuràs que és molt gratificant tot el que vagis aconseguint..."

Productos más vistos

2 otros productos